Ljepilo za zidove kampera i kamp prikolica Caravan Kleber 145/31HV 310ml

Original price was: 34.51 €.Current price is: 4.99 €.

Na zalihi

SKU: 97GSGL145CB Kategorije: ,

Ljepilo Caravan Kleber 145 / 31HV 310 ml

Ovo ljepilo posebno je razvijeno za popravke bočnih zidova na kamperima i  kamp prikolicama. Za lijepljenje aluminijskih limova presvučenih krutom pjenom (npr. Polistiren, PUR, drvo – nije prikladno za lijepljenje lima na lim).
Posebno jednokomponentno PUR ljepilo koje se stvrdnjava od vlage. Već se s velikim uspjehom primjenjuje u proizvodnji kampera i kamp kućica. Uz proizvodnju, CaravanKleber 145/31 HV idealan je i za popravke. Proizvod se može nanositi na vertikalne površine bez klizanja i ima duže vrijeme otvaranja, stoga je neophodan za mnoge popravke u ovom sektoru. Za vodoravnu primjenu može se koristiti i RUDRER 4310 P1, koji je fluidno ljepilo i nanosi se iz PE boce ili kanti.

Način primjene:
Karavana-Kleber 145/31 HV ravnomjerno se nanosi s jedne strane zupčastom lopaticom sa srednjim zupcima. Količina nanošenja uvelike ovisi o karakteristikama površine. Ovaj proizvod može nadoknaditi male hrapavosti (na primjer lagane pukotine u polistirenu nastale tijekom povlačenja ploča). Za stvrdnjavanje, jednokomponentna PUR ljepila trebaju vlagu kao drugu komponentu. Bez dovoljno vlage, ljepilo se ne može stvrdnuti. Na materijale s zapečaćenim površinama bez vlage ili s malo vode, voda se mora prskati. Ovaj se postupak također preporučuje za sve ostale slučajeve radi bržeg i potpunijeg hvatanja. Prije postavljanja lima poprskajte jednoličnu vodu (20-40 g / m²). Odmah zatim pričvrstite lim dok se ljepilo ne stvrdne. Treba nam 5 sati na temperaturi od + 20 ° C. Konačna čvrstoća postiže se nakon nekoliko dana. Ljepilo Caravan-Kleber 145/31 HV nije prikladno za lijepljenje lima na lim.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.