O NAMA

PETRONI d.o.o. je osnovan u veljači 1992. godine kao specijalizirano društvo za prodaju auto-dijelova gdje smo godinama bili jedna od vodećih tvrtki u prodaji dijelova za generalne reparature motora. Godine 2005. odlučili smo se za pokretanje nove divizije poslovanja “caravaning”, a 2012. godine odlučili smo prekinuti poslovanje s auto-dijelovima i posvetili smo se isključivo kamp vozilima i kamp opremi. Simbol nove ere poslovanja tvrtke Petroni je bio uvoz kampera Giottilline Grall Z600 2006. godine. Giottilline je bio prvi od 4 nova kampera i osmi kamper u Hrvatskoj povijesti gdje je u tom trenutku, prema podacima agencije Promocija plus, bilo registrirano samo 7 kampera, što znači kako smo takvim korakom povećali broj kampera za gotovo 60%.

18. godina putovanja

Tržište kampera u Hrvatskoj 2006. godine je bilo neaktivno gdje smo u narednim godinama razvijali tržište izložbama na sajmovima i povećanjem flote kampera za najam. Tijekom narednih godina postajemo vodeći partneri renomiranih tvornica kampera (RIMOR, Knaus , Weinsberg, Caravans International i Roller team), te uvodimo u asortiman kamp prikolice (Knaus, Weinsberg i Tabbert ). Skupljamo se i postajemo ovlašteni servisni partneri za sve uređaje koji se ugrađuju u kamp vozila – Truma, Dometic, Thetford, Teleco&Telair, Project 2000, Sinclair i SR Mecatronic MA-VE. Također, dobili smo certifikate za prenamjenu kombi vozila u kampere što se nadopunjuje sa asortimanom naše trgovine gdje imamo uvijek raspoložive sve bitne dijelove za kamp vozila, a sve ostalo dobavljamo u najkraćem mogućem roku. Tržište je možda manje u usporedbi s razvijenim zapadnim zemljama, no naši klijenti mogu uživati u vrhunskoj usluzi i proizvodima sličnima onima na zapadu, ali po nižim cijenama. Kvalitetu i zadovoljstvo naših klijenata potvrđuje naša stalna baza klijenata iz drugih razvijenih zemalja poput Slovenije, Mađarske i Austrije.

MIŠLJENJA NAŠIH KORINSIKA

“Ovdje možete naći sve što vam treba za kamper, mislim da nema takvog dućana u Hrvatskoj.”

Marijo m.

“The men were complete gentlemen. No hassles. No scams.”

Bob f.

“Nevjerojatno, prijateljski raspoloženo i vrhunske klase! Nemojte ni tražiti dalje, imaju izvrsnu uslugu!”

Anera s.

S KAMPEROM NEMA ŽURBE

Odlučite se za putovanje kamperom je iskustvo koje će se pamtitit i kojem će se pričati. Uzbuđenje raste dok čekate dan preuzimanja; kada napokon stigne, kamper sjaji na suncu, spreman za avanturu. To je kao da se selite u novi stan – treba vremena da se sve posloži, da ništa ne lupka ili padne dok ne zapamtite gdje je sve smješteno.

Nema mjesta nervozi – imate vremena za sve. Važno je započeti putovanje, udaljiti se od doma i uspješno se smjestiti. Večerati u kamperu je poseban užitak, kao i prva jutarnja kava uz cvrkut ptica – to su trenuci prave sreće.

Ne pravite ambiciozne planove putovanja; kamper nije za utrke. Put će vas sigurno odvesti do neočekivanih destinacija, donoseći nove avanture svaki dan.

“Kamper = avantura = sloboda”.

Kamper nije za brze dionice; manje vožnje znači više uživanja. Za desetodnevno putovanje, 1500km je optimalna udaljenost za pravo uživanje i širenje vidika. Kamperi obogaćuju dušu i nude nove perspektive.

PRETPLATITE SE NA NEWSLETTER