menu

Sloboda, manje stresa, sretniji i kvalitetniji život! Iskusite drugačiji način putovanja, doživite Hrvatsku i regiju drugačije i putujte s nama. Strast koju osjećamo prema slobodi koju omogućavamo u životima naših klijenata i usluga koju pružamo omogućava čarobna putovanja i avanture.

                     SAVRŠEN ODMOR NIJE SAN ! TO JE NAŠA MISIJA!

PETRONI d.o.o. je osnovan u veljači 1992. godine kao specijalizirano društvo za prodaju autodijelova gdje smo godinama bili jedna od vodećih tvrtki u prodaji dijelova za generalne reparature motora. Godine 2005. odlučili smo se za pokretanje nove divizije poslovanja “caravaning”, a 2012. godine odlučili smo prekinuti poslovanje s autodijelovima i posvetili smo se isključivo kamp vozilima i kamp opremi. Simbol nove ere poslovanja tvrtke Petroni je bio uvoz kampera Giottiline Z600 2006. godine, kojeg vidite na naslovnoj stranici, te je kao takav zaslužio poseban spomen. Giottiline Z600 je bio prvi od 4 nova kampera i osmi kamper u Hrvatskoj povijesti gdje je u tom trenutku, prema podacima agencije Promocija plus, bilo registrirano samo 7 kampera, što znači kako smo takvim korakom broj kampera za gotovo 60%.

Tržište kampera u Hrvatskoj 2006. godine je bilo neaktivno gdje smo u narednim godinama razvijali tržište izložbama na sajmovima i povećanjem flote kampera za najam. Tijekom narednih godina postajemo ovlašteni partneri renomiranih tvornica kampera (RIMOR, Knaus , Weinsberg, Caravans International i Roller team), te uvodimo u asortiman kamp prikolice (Knaus, Weinsberg i Tabbert ). Školujemo se i postajemo ovlašteni servisni partneri za sve uređaje koji se ugrađuju u kamp vozila – Truma, Dometic, Thetford, Teleco&Telair, Project 2000 i  Sinclair. Također, dobili smo certifikate za prenamjenu kombi vozila u kampere što se nadopunjuje s asortimanom naše trgovine gdje imamo uvijek raspoložive sve bitne dijelove za kamp vozila, dok sve ostalo dobavljamo u najkraćem mogućem roku. Iako je tržište Hrvatske i dalje jako slabo u odnosu na razvijene zemlje zapada, naši klijenti dobivaju vrhunsku uslugu i proizvode kao što je na zapadu uz niže cijene. Potvrda kvalitete i zadovoljstva naših klijenata su i stalni klijenti iz drugih razvijenijih država kao što su Slovenija, Mađarska i Austrija.

Današnja flotu za najam tvrtke Petroni čine i specijalizirana vozila za filmske produkcije, a flotu kampera uvijek održavamo mladom tako da i najstariji kamperi izgledaju kao novi što dokazuju naši klijenti na domaćem i stranom tržištu kupovinom rabljenih kampera tvrtke Petroni. Kupci novih kampera nas odabiru, jer osim dobivenog maksimuma za svoj novac, pronalaze kampere vrhunskog dizajna i kvalitete.

Ne postoji problem koji vlasnici kamp vozila nisu u mogućnosti riješiti kod nas i to nas čini jedinstvenom tvrtkom u regiji, a cijene i profesionalnost nas čine prvim izborom naših klijenata. Naši klijenti su svjesni kako poznajemo kamp vozila do najsitnijeg detalja i kako uvijek kod nas mogu očekivati visokostručan i profesionalan servis. Usluge i servise osigurati će vam naši educirani djelatnici s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i servisiranju svih vrsta kamp vozila i bez čekanja. Primjenjujemo samo originalne tehnike i dijelove koje koriste proizvođači kamp vozila.

Moje ime je Ronald Petrović i uz moj tim tu sam uvijek kako bih Vam pomogao, riješio eventualne nedoumice i omogućio nezaboravan godišnji odmor ili ostatak vašeg života.

Obratite nam se s povjerenjem i zatražite ponudu!

Popusti za rani booking i trajanje najma

Rezerviraj unaprijed

Rezervirajte svoj kamper unaprijed i koristite razne bonuse

Kako se spremiti za put?

Sa kamperom vam se nikamo ne žuri !

Sama odluka da idete na put kamperom je događaj koji će se pamtiti i o kojem će se pričati.  Dan preuzimanja kampera, nikako da dođe !! Krećete po kamper, uzbuđenje je na vrhuncu….Eno ga!!!  Kamper se presijava na suncu i spreman čeka.  Imate desetke pitanja, uzbuđeni ste,  a najmodavac sve do u detalje objašnjava, savjetuje i upozorava.  Konačno se i papirologija rješava i možete krenuti prema doma, da se uselite u kamper.  Samo useljavanje, posebno ako vam je to prvo putovanje kamperom zahtjeva i vremena i upoznavanja sa detaljima. I potrajati će to …dok se sve rasporedi pravilno, da ne lupka, padne i da zapamtite gdje vam je sve. Kao da ste se uselili u novi stan !!  Dan ide kraju, a nikako da se sve posloži…Preporuka je ne nositi jako puno odjeće. Treba uzeti samo osnovno. Kampiranje nije modna revija.  Nema nervoze, imate vremena za sve. Bitno je da krenete, da se maknete od doma barem 100-tinjak kilometara ili do prvog kampa. Da se stignete smjestiti….i što.? Prvi puta objedovati u kamperu !!  To je poseban užitak. Tko se sjeća davnih putovanja na more i obiteljskih objeda na haubi od auta…ili na dekicama uz potok u šumici ?   A tek prva kava ispred kampera uz cvkut ptica?!  Duša vam pjeva od sreće i veselja.  Nije vam jasno zašto to niste prije iskusili ? Nikad nije kasno.

Kad radite plan putovanja, ne radite plan za triatlon utrku. Kamper ne služi za utrkivanje . Uvijek će te vidjeti nešto što nije bilo u vašim planovima i oni će se mijenjati na dnevnoj bazi.  To je i posebnost kampera koji će uvijek donositi nešto novo , neočekivano.  “Kamper  = avantura = sloboda” . Uvijek će te disati punim plućima.  Nikad nećete vidjeti sve što ste planirali, a doživjeti će te puno toga neočekivanoga, nešto što će vas i dalje vući u nove avanture i nova putovanja.

Kamper nije mali auto i ne planirajte prelaziti 1000km dnevno.  Manje vožnje donosi više užitka.  Za 10tak dana putovanja,  1500km  je optimalna brojka i garantira dovoljno užitka.

 

Kamperi će sigurno ispuniti i obogatiti vašu dušu, te svakako proširiti vaše vidike.

 

 

 

Trebate pomoć i savjet?

Imate pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća, prijedloga i komentara, slobodno nas kontaktirajte . Naš visoko kvalificirani tim će odgovoriti na sva Vaša pitanja i riješiti Vaše eventualne nedoumice.

Naša adresa

Ulica Slavka Tomerlina 8, 10361 Sesvetski Kraljevec - Kobiljak

Kontakt telefon

Najam/Prodaja: +385 91 24 27 247 Servis kampera: +385 95 24 25 245

Elektronska pošta - e-mail

Najam/Prodaja: rpetrovic@petroni.hr Servis: intservice@petroni.hr


Warning: Undefined array key 0 in /home/petronih/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924