Držač – hvatač vrata nadogradnje magnetni 6,4kg

32.00 

SKU: 99F214033 Kategorije: ,

Magnet za držač vrata – pametno i sigurno

Osigurajte pouzdano, ali elegantno rješenje za sigurno držanje vrata i otvora u otvorenom položaju. Magnet za držač vrata nudi ne samo prvoklasnu funkcionalnost, već i niz dodatnih prednosti:

Tiho, prigušeno zatvaranje: zahvaljujući visokokvalitetnoj, mekanoj plastici, magneti se zatvaraju nježno i tiho bez stvaranja neugodnih zvukova. To ne samo da osigurava mir i udobnost, već i produljuje vijek trajanja proizvoda.

Zaštita vrata i stijenki vozila: Magnet za zaustavljanje vrata nije samo korisna pomoć, već i pouzdana zaštita. Sprječava oštećenje vrata i stijenki vozila nježnim i sigurnim držanjem položaja.

Visoka sila držanja: s impresivnom silom držanja od 6,4 kg, ovaj magnet pruža potrebnu stabilnost za sigurno držanje vrata i otvora na mjestu. Oslonite se na njegovu robusnost kako biste osigurali čak i teška vrata bez napora.

Otporan na vremenske uvjete i UV zračenje: magnet za zaustavljanje vrata dizajniran je da izdrži vremenske uvjete. Otporan je na vremenske uvjete i UV zračenje. Zadržava svoju učinkovitost u različitim uvjetima i ne utječe na sunce, kišu ili druge vremenske uvjete.

Oslonite se na kvalitetu i pouzdanost s magnetom za držač vrata. To je idealno rješenje za bilo koja vrata ili preklop i nudi vam sigurnost i zaštitu koju trebate. Recite zbogom zveckanju vrata i neželjenim oštećenjima – naručite danas svoj magnet za držač vrata i iskusite prednosti ovog visokokvalitetnog proizvoda.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.