Detektor curenja plina GasOkay

69.00 

Na zalihi

SKU: 97GFUG108 Kategorije: ,

Ovaj uređaj se postavlja na bilo kojem mjestu u plinskom krugu, a sastoji se od cilindra unutar kojeg su smještene dvije međusobno povezane niti . Unutar njih nalazi se ružičasta viskozna tekućina. Pritiskom na cilindar plin prelazi u krug ampula koje su međusobno povezane. Ako je došlo do curenja, uzvodno ili nizvodno od uređaja, tekućina unutar koje je normalno na istoj razini u dvije okomite grane, počela bi teći prema strani sustava gdje postoji gubitak tlaka.

Nakon što ste razumjeli u kojem se dijelu sustava nalazi curenje , bilo prema cilindru ili prema korisnicima poput štednjaka ili štednjaka, mogu se provesti ciljane provjere . Pomoću detektora curenja ili sapunice možete provjeriti spojeve cilindra, regulatora i više. Ako nije odmah jasno što uzrokuje curenje, cilindar treba zatvoriti i vozilo odvesti u ovlašteni servis .

Podignite razinu sigurnosti plinskog sustava vašeg vozila s GasOkay trenutnim detektorom curenja!
To je sigurnosni uređaj jednostavan za korištenje koji vam omogućuje da samostalno testirate nepropusnost vašeg plinskog sustava, odmah otkrivajući ima li curenja, čak i onih najmanjih. Pouzdan alat za provođenje trenutne provjere sustava ako se sumnja na curenje.

Kako radi?
Dvije ampule s ružičastom želatiranom tekućinom smještene su unutar plave kapsule. Kada se kapsula pritisne, ampule se spajaju na sustav i dolaze pod pritisak, dok ih LED svjetlo osvjetljava pozadinskim svjetlom kako bi se olakšalo očitavanje. Ako je sustav pod pravilnim tlakom, razina tekućine između dviju ampula bit će ista; ako postoji curenje, razina tekućine će se pomaknuti unutar jedne od dviju ampula, u smjeru curenja plina.
Osim otkrivanja gubitka tlaka, GasOkay vam stoga omogućuje da znate u kojem dijelu sustava trebate tražiti točku koju treba popraviti, bilo uzvodno ili nizvodno od detektora, olakšavajući ovu operaciju.

Kako ga instalirati?
GasOkay se montira na plinski vod s Ø 8 mm krutim spojnim elementima za cijevi. Također je moguće instalirati više od jednog na strateškim točkama, na primjer između regulatora tlaka i razvodnih slavina ili između potonjih i završnih uređaja. Na ovaj način bit će moguće nadzirati cijeli sustav dijeleći ga na sektore, što će olakšati prepoznavanje eventualnih kritičnosti.

Prednosti GasOkaya
– Omogućuje krajnjem korisniku samostalno testiranje postrojenja u bilo kojem trenutku
– Trenutačno detektira svako curenje plina u sustavu, čak i ono najmanje
– Olakšava otkrivanje curenja radi popravka smanjenjem broja dijelova postrojenja koje treba pregledati.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.