Boca za plin 26,3 lit sa sigurnosnim ventilom PRAKTO

495.00 

SKU: 97GFRN601 Kategorije: ,
S PRAKTO-om je moguće punjenje UNP-om na benzinskoj crpki!
Zeleni čelični cilindri opremljeni su sigurnosnim sustavom koji ograničava njihovo punjenje na 80%, što je zakonska granica za punjenje cilindara i spremnika vozila. Punjenje je savršeno sigurno.
Da biste napunili spremnik za UNP, morate kupiti komplet za punjenje 97GFRN681, koji uključuje produžetak od 10 cm i adaptere za spajanje “pištolja” na spremnik.
Zašto odabrati PRAKTO? – Budući da je lakši, u usporedbi s željeznim cilindrima teži 30%. – Budući da je siguran, opremljen je kvalitetnim sigurnosnim sustavima te dolazi s certifikatom o sukladnosti i jamstvom. – Budući da je jeftinije točiti plin na benzinskim crpkama nego koristititi plin za kućnu uporabu.  Sa PRAKTO-om vam je dostupnost velika ..skoro na svakoj benzinskih postaji. 
Budući da je pouzdan, PRAKTO cilindar standardno je opremljen manometrom za precizno očitavanje sadržaja plina. – Budući da plaćate plin koji koristite, više ne riskirate da izgubite preostali plin pri promjeni boce.
Budući da je prikladan, zahvaljujući vanjskom otvoru za ponovno punjenje (opcionalno) ne morate vaditi bocu iz boksa. Kad kupite novu bocu, ona je uvijek vaša. A ne kao kad novu zamjenite na crpki za staru bocu. 
PRAKTO ima najbolji omjer kvalitete i cijene na tržištu!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.