Antifriz za pipe/ventile – koncentrat 5 lit Rabbafrost

Original price was: 18.58 €.Current price is: 9.49 €.

Na zalihi

SKU: 92B220880 Kategorije: ,

Izuzetno učinkovit koncentrat protiv smrzavanja za sve vrste kemijskih WC sustava, vodoopskrbnih sustava za uporabu u kamp vozilima, plovilima i  velikim spremnicima itd.

Rabbafrost štiti vodoopskrbne sustave za zahode, spremnike, armature, ventile itd. od oštećenja od smrzavanja i leda tijekom zime.

Rabbafrost ne podliježe nikakvim zahtjevima za označavanje u skladu s Pravilnikom o opasnim tvarima (najnovija verzija) te je nezapaljiv i bezopasan u dodiru sa slatkom vodom.

Proizvod je uglavnom razvijen za plastične sustave i plastične pumpe nove generacije. Inhibiran je 3% natrijev nitrit kao zaštita od korozije.

Primjena:

1. Za zahodske prostore:
Rabbafrost se miješa sa vodom . Pri miješanju sa slatkom vodom / otpadnom vodom, točka smrzavanja mijenja se prema sljedećem popisu:
1 L rabbafrosta + 3 L slatke vode / otpadne vode do -5 ° C
1 L rabbafrosta + 2 L slatke vode / otpadne vode do -12 ° C
1 L rabbafrosta + 1 L slatke vode / otpadne vode do -20 ° C
2 L rabbafrosta + 1 L slatke vode / otpadne vode do -30 ° C
Kratko pokrenite pumpu vode tako da se svi vodovi napune smjesom vode i antifriza.

2. Za vodoopskrbne sustave:

Ispraznite vodove i spremnik sustava.
Napunite spremnik za vodu i 1-5 litara Rabbafrosta – ovisno o veličini spremnika. S većim spremnicima smjesu povećavati prema točki smrzavanja.
Uključite pumpu za vodu, kratko otvorite sve pipe i ventile za vodu dok smjesa ne iscuri. Zatim odmah ponovno sve zatvorite . Sustav je tada zaštićen od leda i može prezimiti bez oštećenja.
Nakon ponovnog pokretanja sustava, smjesa protiv smrzavanja mora se isprazniti i opskrbni sustav nekoliko puta isprati svježom vodom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.