WEINSBERG CaraCompact Suite 640MEG EDITION [PEPPER]

Ovaj iznimno bogato opremljen kamper temelji se na šasiji Mercedes Sprinter 315 CDI, s 110 kW (150 KS) Euro VI motorom, prednjim pogonom, i 6-brzinskim ručnim mjenjačem. Šasija ima prednju osovinu s povećanom nosivošću, proširenu stražnju osovinu, jednobojnu završnu obradu u arktičko bijeloj boji, okvire i rešetke u boji karoserije, odbojnike i dodatke obojene u boji karoserije, 16-inčne alu felge, cjelogodišnje gume, poluautomatsku klimu TEMPMATIC, zračne jastuke, podešavanje visine sjedala, multifunkcionalni volan, električne prozore, spremnik goriva od 65 litara, grijane i električno podesive vanjske retrovizore, USB utičnicu, pripremu za radio s dva zvučnika, all-in-one navigacijski sustav, kameru za vožnju unatrag, i maksimalno opterećenje stražnjeg spremišta od 150 kg.

Nadogradnja kampera obuhvaća dimenzije od 697 cm u dužinu, 227 cm u širinu vanjski, s unutarnjom širinom od 212 cm, i visine vanjske 290 cm s unutarnjom visinom od 200 cm. Težina vozila s osnovnom opremom iznosi 3114 kg. Kamper ima četiri prozora na šarkama, vrata karoserije dimenzija 70×195 cm, debljinu stijenke krova, bočne stijenke i poda od 31 mm, odnosno 40 mm, dva pojasa u tri točke, dimenzije kreveta na rasklapanje i straga, volumen otpadne i svježe vode, hladnjak od 142 litre, bateriju za dnevni boravak od 75 Ah, sedam utičnica od 230 V, i dvije USB utičnice.

Dodatne karakteristike uključuju tendu, vrata s mrežom za zaštitu od insekata, WEINSBERG Easy Travel Box, garažna vrata s jednostavnim pristupom, prozore s dvostrukim staklom i zaštitom od insekata, ventilator u toaletu, GRP krov smanjene osjetljivosti na tuču, svjetlo za tendu s detektorom pokreta, dekor namještaja Tiberino, vinilne podnice, garderobu, stol s ekstenzijom, i kvalitetne madrace.

Kuhinja je opremljena sa štednjakom s tri plamenika, hladnjakom od 142 litre, automatskim odabirom energije za hladnjak, centralnom kontrolom plina, visokokvalitetnim izvlačenjem ladica, i laminatnom oblogom stražnjeg zida kuhinje. Kupaonica uključuje tuš s fiksnim vratima, WC kazetu, i ostale kvalitetne sanitarije. Grijanje, cirkulacija zraka, opskrba vodom, i elektronička oprema dopunjuju udobnost i funkcionalnost kampera, zajedno s atmosferskim osvjetljenjem, kompletnim antenskim sustavom i TV-om.

Cijena vozila informativnog je karaktera, uključujući PPMV i PDV, s isporukom 12 mjeseci od narudžbe, obećavajući kvalitetu, udobnost i praktičnost za sva vaša putovanja.