WEINSBERG CaraOne 550QDK – model 2024

Dostupan u roku od 10 dana, ovaj model prikolice kombinira prostranost i funkcionalnost s ukupnom dužinom od 759 cm i nadogradnjom dužine 568 cm. Širinom od 232 cm (vanjska) i suženjem na 216 cm (unutarnja), visinom od 257 cm (vanjska) i 196 cm (unutarnja), te masom prazne prikolice od 1100 kg i ukupno dozvoljenom masom od 1500 kg, ovaj model nudi obilje prostora i udobnosti. Dimenzije guma su 185R14C, a prikolica nudi smještaj za do 7 osoba, uz debljinu zidova i krova od 33 mm i poda od 40 mm.

Prikolica sadrži prednji bračni krevet dimenzija 208×139 cm, srednji stol koji se pretvara u krevet dimenzija 183×84/124 cm, i dva kreveta na kat dimenzija 188×70 cm, te hladnjak kapaciteta 133 litre. Dodatno je opremljena Smart paketom koji uključuje sustav za filtriranje vode BWT – Best-Camp mini, spremnik slatke vode od 45 litara, MediKit voucher, pojačane stabilizator nogice, sigurnosnu spojnicu na kuku, cirkulacijski sustav zraka 12V, i kombinirane rolete na prozorima.

Advanced paket dodaje Truma Therme opskrbu toplom vodom, veliki krovni prozor Dometic s zaštitom od insekata i zamračenjem, spremnik za otpadnu vodu na kotačima, umivaonik za produženje tuša, i mrežu za zaštitu od insekata na ulaznim vratima. Paket Ambijentalnog svjetla obogaćuje interijer LED osvjetljenjem iznad prostora za sjedenje, u bočnim i kuhinjskim ormarima, te dodaje tekstilne detalje za dodatnu atmosferu.

Šasija AL-KO s jednom osovinom, stabilizator nogicama, hidrauličnim amortizerima kotača, automatskim prebacivanjem za vožnju unazad, i servo-potpomognutom ručnom kočnicom, osigurava stabilnost i sigurnost. Krovni i bočni prozori s dvostrukim ostakljenjem i kombiniranim roletama, svjetlo za tendu u LED tehnologiji, ormarići s ventilacijom, vinil podna obloga, madraci EvoPore HRC za fiksne krevete, i detaljno osmišljeni interijer čine ovu prikolicu savršenom za udobno putovanje i boravak. Kupaonica je opremljena sa Dometic zakretnim toaletom i dodatnim lufterom, a grijanje TRUMA S 3004, opskrba vodom potopnom pumpom, i centralni odvodni sustav osiguravaju komfor u svim uvjetima. Električni i rasvjetni sustavi prilagođeni su modernim potrebama, uključujući USB utičnice i vanjski priključak za 230V, nudeći praktičnost i funkcionalnost.