KNAUS SÜDWIND 580QS 60YEARS edition

STAR TRAILER, ikona među kamp prikolicama, svojim fantastičnim dizajnom interijera i eksterijera te obiljem standardne opreme pruža razlog za oduševljenje s bilo koje strane da vjetar puše. Moderni dizajn namještaja u integralnoj konstrukciji, energetski štedljiva unutarnja rasvjeta s LED tehnologijom, i ekstra široka ulazna vrata u kućicu, zajedno sa snažnim vanjskim izgledom, revidiranim CATEYE evolution stražnjim svjetlima, elegantnim krovom od fiberglasa visoke čvrstoće, i bezvremenskom siluetom koja opravdava ime SÜDWIND, osiguravaju da se istaknete gdje god se pojavite.

Osnovna oprema uključuje impresivne tehničke specifikacije poput ukupne duljine od 791 cm, korisne duljine od 570 cm, vanjske širine od 250 cm, i visine od 257 cm, dok unutarnja širina i visina iznose 234 cm, odnosno 196 cm, pružajući prostran i udoban životni prostor. Uz maksimalnu nosivost od 356 kg, aluminijske felge veličine 6,5J x 17, i kapacitet za do 6 osoba za spavanje, ovaj model je savršen za duge i udobne obiteljske izlete.

Karoserija je opremljena s Thule tendom od 4 metra s crnim kućištem, ukupno sedam prozora na šarkama za maksimalnu ventilaciju i prirodno osvjetljenje, te vrata s dimenzijama 70 x 181 cm, osiguravajući jednostavan pristup i sigurnost. Dodatno, konstrukcija uključuje ServiceBox, poklopce vrata i ladice za pohranu s funkcijom laganog zatvaranja, i sustav zaključavanja jednim ključem, čime se dodatno povećava praktičnost i funkcionalnost ovog modela.

Unutrašnjost pruža toplo i pozivajuće okruženje s ventiliranim ormarima i ormarićima, kuhinjskim ladicama s funkcijom laganog zatvaranja, modernim dekorom namještaja u hrastu, i izdržljivim vinilnim podovima u drvenom stilu. Kuhinja je opremljena sa štednjakom s tri plamenika, hladnjakom kapaciteta 142 litre, a kupaonica nudi visokokvalitetne sanitarije, uključujući kazetni WC i tuš. Grijanje, klimatizacija, plinski i vodovodni sustavi, zajedno s naprednim elektroničkim i multimedijalnim značajkama, uključujući KNAUS Bluetooth zvučni sustav i pripremu za TV, čine ovu prikolicu savršenom za svaku avanturu, obećavajući udobnost, sigurnost, i zabavu za cijelu obitelj.