Parfem za kućne ljubimce TouchME PET Gold 200ml

Original price was: 10.62 €.Current price is: 2.50 €.

Na zalihi

SKU: 92O744000 Kategorije: ,

*****SNIŽENO ZBOG ISTEKA ROKA TRAJANJA*****

 

TouchME ® PET GOLD je inovativni miris temeljen na NANO tehnologiji koji se može nanijeti direktno na krzno vašeg ljubimca ili bilo koju tekstilnu površinu u vašem domu koju vaš ljubimac koristi i AKTIVIRA SE SAMO u slučaju fizičkog kontakta sa tretiranom površinom. Na krznu vašeg ljubimca djeluje kao parfem i kao neutralizator neugodnih mirisa te ujedno daje krznu vašeg ljubimca svilenkasti osjećaj i sjaj. Zamislite da možete prekriti tekstilne površine sa tankim nano slojem predivnog parfema koji se oslobađa samo ako ga dirate/hodate po njemu/sjedite na njemu i ne isparava ukoliko ga ne dirate. Sve što vaš ljubimac dotakne ili po čemu hoda/sjedi oslobađa PREKRASAN MIRIS U OKOLINU i neutralizira neugodne mirise.

IZUZETNO ŠIROKO PODRUČJE PRIMJENE TouchME ® PET GOLD, od krzna ljubimaca do dekica, krevetića, jastuka, odjeće… apsolutno sve tekstilne površine.

Primjena za nanošenje na krzno ljubimaca*: našpricajte direktno na krzno vašeg ljubimca i pričekajte dok se osuši. Ukoliko vaš ljubimac ne tolerira zvuk prskalice, proizvod obilato nanesite na vaše dlanove i zatim dlanovima pređite preko površine krzna. Nakon sušenja formira se tanki sloj mirisnih nanokapsula a krzno vašeg ljubimca biti će svilenkasto i sjajno. Pomazite svog ljubimca i aktivirajte proizvod.

*parfem ne smeta vašem ljubimcu i nema ga potrebu ukloniti sa dlake jer se osjeti tek nakon aktivacije nano sloja

Primjena za tekstil: našpricajte na željenu tekstilnu površinu. Ostavite da se osuši. Nakon sušenja formira se tanki sloj mirisnih nanokapsula na tretiranoj površini. Dodirnite površinu i aktivirajte proizvod. Ili pustite vašeg ljubimca da to napravi ?

Prednosti korištenja TouchME ® PET GOLD
  • ne isušuje dlaku – BEZ ALKOHOLA
  • njeguje kožu i dlaku vašeg ljubimca i daje joj svilenkasti osjećaj i sjaj
  • sve površine koje dotaknete Vi ili Vaš ljubimac, na koje sjednete, legnete ili po kojima hodate ispuštaju predivan miris u okolinu
  • JAK NEUTRALIZATOR NEUGODNIH MIRISA
  • dugotrajan – trajnost ovisi o količini nanesenog proizvoda i količini upotrebe tretirane površine
  • ne hlapi tijekom vremena (ukoliko ne koristite tretirane površine)
  • kombinacija inovativnog proizvoda i moderne tehnologije

TouchME ® PET GOLD – parfem za kućne ljubimce!

Patent pending

Sastojci: voda, miris (ALERGENI, butylphenyl methylpropional, citronellol, alpha-isomethyl ionone), celulozna guma, glicerin, natrijev klorid, konzervans (benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, laurylamine dipropylenediamine).

Čuvati izvan dohvata djece. Nakon uporabe temeljito oprati ruke. AKO SE PROGUTA: u slučaju zdravstvenih tegoba nazvati CENTAR ZA KONTROLU OTROVANJA/liječnika. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati

Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži. Zaštititi od fizičkih oštećenja i izravnog sunčevog zračenja.

Rok uporabe nanoparfem: 2 godine od datuma proizvodnje

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.