menu
09.10.2020

Novost u našoj ponudi .  Za četverokotačne i četveronožne ljubimce !!

 

Inovativni  TouchME mirisi , za kampere, sve vrste vozila , kućanstva itd, te  vrlo zanimljivi mirisi za četveronožne ljubimce TouchME PET mirisi  !!

 

 

Inno TouchME je inovativno i pametno sredstvo koje se koristi za parfumiranje i osvježavanje raznih stvari i prostora. Sastoji se od nano kapsula koje sadrže miris. Nano kapsule se lome te otpuštaju miris prilikom fizičkog kontakta s tretiranim površinama. Koristi se na svim vrstama tekstila, kože, umjetne kože, ali i na tvrdim i manje upijajućim podlogama. Za više informacija pogledajte pod primjenama i primjerima.

 • pametan i inovativan parfemski miris
  • nano kapsule mirisa koje pucaju pri fizičkom dodiru i oslobađaju ugodan miris
  • dugotrajan i vrlo ekonomičan
  • ne troši se s vremenom ako ga se ne dira
  • ne oštećuje nikakve površine i ne ostavlja neperive tragove
  • blage i bogate note*
  • lako korištenje i nanošenje
  • može se koristiti i u strojevima za pranje rublja, tepiha, tapecirunga
  • odlično se ponaša i prianja na sve vrste tekstila, tkanine, kože, umjetne kože, ali i na tvrdim i manje upijajućim podlogama

Inno TouchME je inovativno i pametno sredstvo koje se koristi za parfumiranje i osvježavanje raznih stvari i prostora. Sastoji se od nano kapsula koje sadrže miris. Nano kapsule se lome te otpuštaju miris prilikom fizičkog kontakta s tretiranim površinama. Koristi se na svim vrstama tekstila, kože, umjetne kože, ali i na tvrdim i manje upijajućim podlogama.

 

 

Inno TouchME se može koristiti kao koncentrat ili razrijeđen s vodom u skladu s primjenom i potrebama. Ovisno o razrjeđivanju, smanjuje se trajnost i učinkovitost. Nanosi se premazivanjem, prskanjem ili uranjanjem.
Nakon vremena sušenja i isparavanja vode formira se tanki sloj nano kapsula s mirisom na tretiranoj površini.
Treba ga dobro protresti prije upotrebe ili razrjeđivanja pogotovo nakon dugog skladištenja.

PRIMJERI PRIMJENE –
Transport i prijevoz putnika i roba, turizam, ugostiteljstvo i hotelijerstvo, javne ustanove i javni objekti, zdravstvene ustanove, sportski objekti…
– tepisi
– tapecirani namještaj i sjedala
– sjedala u putničkom prijevozu i transportu roba
– posteljina
– ubrusi
– stolnjaci
– zavjese
– ručnici
– presvlake
– odjeća

 

TouchME® PET – parfem za kućne ljubimce!

Za četveronožne ljubimce, tu je TouchME ® PET BLUE , PET RED i PET GOLD

 

 

Inovativni miris temeljen na NANO tehnologiji koji se može nanijeti direktno na krzno vašeg ljubimca ili bilo koju tekstilnu površinu u vašem domu koju vaš ljubimac koristi i AKTIVIRA SE SAMO u slučaju fizičkog kontakta sa tretiranom površinom. Na krznu vašeg ljubimca djeluje kao parfem i kao neutralizator neugodnih mirisa te ujedno daje krznu vašeg ljubimca svilenkasti osjećaj i sjaj. Zamislite da možete prekriti tekstilne površine sa tankim nano slojem predivnog parfema koji se oslobađa samo ako ga dirate/hodate po njemu/sjedite na njemu i ne isparava ukoliko ga ne dirate. Sve što vaš ljubimac dotakne ili po čemu hoda/sjedi oslobađa PREKRASAN MIRIS U OKOLINU i neutralizira neugodne mirise.

IZUZETNO ŠIROKO PODRUČJE PRIMJENE TouchME ® pet blue, od krzna ljubimaca do dekica, krevetića, jastuka, odjeće… apsolutno sve tekstilne površine.

Primjena za nanošenje na krzno ljubimaca*: našpricajte direktno na krzno vašeg ljubimca i pričekajte dok se osuši. Ukoliko vaš ljubimac ne tolerira zvuk prskalice, proizvod obilato nanesite na vaše dlanove i zatim dlanovima pređite preko površine krzna. Nakon sušenja formira se tanki sloj mirisnih nanokapsula a krzno vašeg ljubimca biti će svilenkasto i sjajno. Pomazite svog ljubimca i aktivirajte proizvod.

*parfem ne smeta vašem ljubimcu i nema ga potrebu ukloniti sa dlake jer se osjeti tek nakon aktivacije nano sloja

Primjena za tekstil: našpricajte na željenu tekstilnu površinu. Ostavite da se osuši. Nakon sušenja formira se tanki sloj mirisnih nanokapsula na tretiranoj površini. Dodirnite površinu i aktivirajte proizvod. Ili pustite vašeg ljubimca da to napravi ?

Prednosti korištenja TouchME ® PET BLUE

 • ne isušuje dlaku – BEZ ALKOHOLA
 • njeguje kožu i dlaku vašeg ljubimca i daje joj svilenkasti osjećaj i sjaj
 • sve površine koje dotaknete Vi ili Vaš ljubimac, na koje sjednete, legnete ili po kojima hodate ispuštaju predivan miris u okolinu

 

 

 • JAK NEUTRALIZATOR NEUGODNIH MIRISA
 • dugotrajan – trajnost ovisi o količini nanesenog proizvoda i količini upotrebe tretirane površine
 • ne hlapi tijekom vremena (ukoliko ne koristite tretirane površine)
 • kombinacija inovativnog proizvoda i moderne tehnologije

 

Na raspolaganju kod nas u trgovini  !!

 

Veselimo se vašem pozivu i dolasku . Dobrodošli !

 


Warning: Undefined array key 0 in /home/petronih/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924