menu
25.07.2021

Dragi svi,

 

Dobili smo upozorenje od DOMETICA da na određenim štednjacima ( lista proizvoda u prilogu) postoji mogućnost curenja plina kroz plinske cijevi i regulatore. Postoji velika opasnost od ozbiljnih posljedica i ozljeda.

Upozorenje je slijedeće –

“Zbog curenja, neodređena količina plina može curiti tijekom radnog procesa proizvoda te se može zapaliti tamo gdje je prisutan odgovarajući izvor paljenja. Kao rezultat toga, može doći do stvaranja plamena oko regulatora. Nadalje, ne može se isključiti u najgorem slučaju da smjesa plin-zrak eksplodira. To može ozbiljno ozlijediti korisnike naših proizvoda, ali i neovisne treće strane.”

Ukoliko je u Vašim kamp vozilima ugrađen neki od ovih proizvoda, trebate odmah prestati sa korištenjem istoga i zatvoriti crveni sigurnosni ventil koji vodi na štednjak. Ispod štednjaka imate naljepnicu na kojoj je vidljiv tip proizvoda i SKU broj. Ukoliko imate isti SKU broj ili veći od onoga na listi, Vaš štednjak odmah treba staviti van uporabe.

Čekamo dalje upute od Dometica kako bi riješili navedeni problem na svakom proizvodu. Odgovorne osobe u Dometicu rade na rješenju problema, i o tome ćemo biti uskoro obaviješteni.

 

Svi koji imate neki od navedenih štednjaka, možete nam se obratiti na mail – rpetrovic@petroni.hr, kako bi čim prije riješili nastali problem.

 

Vaš PETRONI team

 


Warning: Undefined array key 0 in /home/petronih/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924